Killo®

 

hongerremmende capsules voor de behandeling en beheersing van

obesitas & overgewicht

 

Deze hongerremmende capsules voor de behandeling en beheersing van obesitas en overgewicht bevatten een fijngemalen plantaardige hypocalorische substantie die in contact met water zwelt in de maag: blonde ispaghulzaadschil (plantaginis ovata). Na de inname van vloeistoffen lossen de capsules op in de maag en vormen een zachte, gelatineuze massa. Dit veroorzaakt een vol gevoel, vermindert de eetlust en doet minder eten. De calorie-inname wordt verminderd en diëten wordt doeltreffender. Door de geconcentreerde appelazijn komt het ispaghulzaadschilpoeder vrij, wat sneller een vol gevoel geeft.

 

Gebruik en dosering:
Start de behandeling met 4 capsules in te nemen met een groot glas water, 30 minuten voor de hoofdmaaltijden. Volgens behoefte kan de dosis verhoogd worden tot 5 capsules per maaltijd.

Samenstelling / Ingrediënten

1 capsule bevat: 400 mg blonde psylliumzaadschilpoeder (Indische weegbree), geconcentreerde appelazijn op basis van natriumaluminiumsilicaat, natriumwaterstofcarbonaat, magnesiumstearaat. Plantaardig capsule-omhulsel: Hydroxypropylmethylcellulose

 

 

Waarschuwing:

Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats, buiten het bereik van kinderen. Niet gebruiken na de vervaldatum. Niet op de capsules zuigen, bijten of kauwen. De capsules mogen niet worden toegediend zonder vloeistof. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk minstens twee liter water of andere caloriearme dranken per dag te drinken.

Therapeutische indicaties:

Verhoogt het verzadigingsgevoel en dient dan ook als hongerremmer voor de behandeling van obesitas en overgewicht.

 
 
Killo®
inhoud: 90 capsules
75 + 15 GRATIS
EAN: 5400713751650